(ФОТО) ГЕНЕРАЦИЈА ОД СТРУМИЦА КОЈА ПРЕД 58 ГОДИНИ БИЛЕ МАТУРАНТИ ПО ДОЛГО ВРЕМЕ ПОВТОРНО СЕ СРЕТНАА!

мај 26, 2019

Вчера во „Хепинес“ генерација на СОУ „Јане Сандански“ која пред 58 години биле матуранти по долги години повторно се сретнаа. Како што изјавија тие за нашиот портал, ова е убав ден за сите нив, бидејќи по долги години повторно се заедно на иста маса и разговараат за тоа што се се’ случувало во нивниот живот сите овие години.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: