strumica denes logo

(ФОТО) БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАЈГОЛЕМИОТ ФИТНЕС ЦЕНТАР ВО ГРАДОТ, ДАЈТЕ МУ СВЕЖИНА НА ВАШЕТО ТЕЛО ВО „АРЕНА ФИТНЕС“

Автор:

Датум:

април 3, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 3, 2019

Категории:

Култура

Доколку сакате да му дадете свежина на вашето тело, тогаш вашиот вистински избор е АРЕНА ФИТНЕС кој може да ги пронајдете на улицата „Климент Охридски“ или поточно на местото на поранешна „Треска“. Она што е најново е дека АРЕНА ФИТНЕС располага со вработени за почетници кои сакаат започнат со вежбање. Располага со 25 кардио справи, а површината изнесува дури 950 квадрати која опфаќа и сопствен паркинг. АРЕНА ФИТНЕС исто така располага и со голем број на протеини и разни додатоци за исхрана. Затоа повелете и препуштете се во професионалноста на АРЕНА ФИТНЕС.