(ФОТО) АКВАРИУС ВО ПЕТОКОТ ПОТВРДИ ДЕКА СЕПАК ЦЕЛ ГРАД МОЖЕ ДА СЕ СОБЕРЕ НА ЕДНО МЕСТО!

јули 29, 2019

Забавата што се случи во Диско Базен AQUARIUS во петокот и настапот на РАСТА предизвикаа вистински летни емоции кај Струмичани кои ќе останат како неизоставено позитивно сеќавање за ова лето. Бурата од луѓе што се упатуваше кон AQUARIUS и редицата на позитивно расположени луѓе што чекаа да влезат во Диско Базен AQUARIUS е нешто што му недостигаше на нашиот град за да се осети духот на вистинска забава.

Инаку веќе со години наназад Диско Базен AQUARIUS претставува синоним за најдобра летна забава во Струмица и околината, клуб кој што го полни својот капацитет со многубројни концерти на македонски и балкански ѕвезди како и забави со познати диџеи.

Со максимално исполнет капацитет за гости, AQUARIUS само потври дека цел град сепак може да се собере на едно место.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: