strumica denes logo

(ФОТО 11) РУБРИКА: „Струмица е „сликањето“ кај Бурчо“

Автор:

Датум:

април 16, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 16, 2019

Категории:

Култура

Единаесетти ден од новата рубрика на Струмица Денес насловена „Струмица е…“. Целта на овој проект е преку фотографии да бидат прикажени убавините на нашата Струмица.Денеска нашата рубрика во чест на Борис Вета – Бурчо, човекот кој ја „ислика“ цела Струмица на карбидна ламба.

Во продолжение погледнете ја фотографијата: