strumica denes logo

ЕВРОТИП ги додели четвртите 100.000 ден од наградната игра!

Автор:

Датум:

октомври 29, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

октомври 29, 2019

Категории:

Култура

Наградната игра која ја започнаа спортските обложувалници Евротип на 10 септември ја помина четвртата фаза. Наградната игра се состои од 11 етапи, од која секоја етапа од 10 денови, во која добитник е оној кој ќе постигне највисок коефициент од погодените типови на тикетот. Фондот на добивки изнесува 1.100.000 денари.
Добитник на третите 100.000 денари е Андреј Ходак од Битола, со погоден коефициент од 3.981.593.436,98. Свеченото доделување се одржа во просториите на уплатното место ЕВРОТИП на улица Партизанска во Битола .

Во рамките на наградната игра, во тек е петтата етапа. Моментално највисок коефициент e 4.148.932.350,77 , а тикетот е уплатен во Битола 11 – Дебој.

Повеќе за наградната игра  која ќе трае до 28 декември 2019 година, кликнете ТУКА.