Home

Perdormire
Култура

ЕКСКЛУЗИВНО: ЗА ПРВ ПАТ, ВЕЧЕРВА „ЗЛАТНАТА ПЕТОРКА“ ЌЕ БИДЕ ЕМИТУВАНА НА АЛФА ТЕЛЕВИЗИЈА!

Home

Со почеток во 21:30 часот, вечерва на Алфа Телевизија за прв пат после премиерата ќе биде емитувана „Златната Петорка“.

Ексклузивно на Алфа понеделник 21:30 часот

Ексклузивно на Алфа понеделник 21:30 часот Златна Петорка

Posted by Alfa Televizija on Sunday, 12 August 2018