strumica denes logo

ЕДЕН ОД НАЈБАРАНИТЕ „PROGRESSIVE HOUSE“ DJ-И ВО РЕГИОНОТ VANDAL STEVE ВО САБОТА ВО „АВАТАР“

Автор:

Датум:

април 16, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 16, 2019

Категории:

Култура

🅰️ватарци,

Еден од најбараните Progressive House dj-и во регионот и основач на водечкиот во моментот EDM party brand – #VANDALISM – Vandal Steve(Belgrade, Serbia), во #сабота ни гостува во 🅰️ватар!

Препознатлив е по својот енергичен настап преку кој ја пренесува енергијата на dancefloor-от. Резидент диџеј е во #RockBeachClub на популарната #ZrceBeach, а има настапувано и во клубовите кои важат за лидери во регионот Freestyler, Ahoy, Mr. Stefan Braun, Club 94, Atlantis Garden и многу други. Пултот го има делено со големите имиња од дџ сцената, како што се #FeddeLeGrand, #Dannic, #SickIndividuals, #Zonderling, #Beltek… Исто така учествувал и на најголемите фестивали во регионот Ultra Europe, Love Fest, BIH Colour festival, Serbia Wonderland Festival и многи други.

Домашна поддршка и #warmup ќе биде се повеќе популарниот диџеј #MARIO #EDDIE, добро познат на домашната публика по журките кои ги прави!

#резервации смс/вибер👇
📱Горан – 078/284-978
📱Кристина Тондева- 078/428-024
📱Боби Николов – 071/332-712
📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬
📱Славе Колевски – 071/287-777
📱Стефан – 078/366-755
📱Мартин Величковски – 072/528-746

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚