ЅВЕЗДЕНО НЕБО ЗА ТОШЕ И НЕВЕРОЈАТЕН КОНЦЕРТ НА ТОНИ ЦЕТИНСКИ ВО СТРУМИЦА!

август 18, 2018

Во склоп на Опен Фест 2018, балканскиот шармер Тони Цетински одржа двочасовен концерт пред струмичани кои во еден глас ги пееја заедно познатите хитовите. Цетински во чест на Тоше заедно со посетителите направија ѕвездено небо во чест на нашиот Тоше!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: