ЅВЕЗДАТА ОД „БОЉИ ЖИВОТ“ – ЛИДИЈА ВУКИЧЕВИЌ НА 15 НОЕМВРИ ДОАЃА ВО СТРУМИЦА!

октомври 21, 2019

Ѕвездата на една од најпопуларните југословенски серии „Бољи Живот“ – Лидија Вукичевиќ на 15 ноември доаѓа во Струмица. Истиот датум во Центарот за култура „Антон Панов“ ќе биде одиграна претставата „Чекајќи го министерот“, претстава во која игра и Лидија. Влезниците ќе чинат 200 денари, а ќе започне со почеток од 20:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: