Home

Perdormire
Култура

Џифони патува во Струмица, филмски фестивал за млади!

Home

Џифони Патува во Струмица е филмски фестивал за млади, патувачки дел на Џифони Македонија. Во тек на два дена младите од Струмица ќе гледаат филмови, ќе дискутираат и ќе учествуваат на работилници.