До идеална тежина со природен производ од ТианДе-Струмица!

април 27, 2019

– Slim Tea – од TianDe ☘
Слабеењето со Slim Tea од TianDe е пропратено со енергичност и ведрина, бидејќи метаболизмот и водно-солниот биланс се во рамнотежа.
Специфичниот состав на билките меѓу кои и плодот Нони, го прават овој чај единствен.

🍃Чајот Slim Tea од TianDe :

– го регулира апетитот
– го зголемува имунитетот и
– ги исфрла отровните супстанции кои се заробени во поткожната маст и
– буквално ви прави ” ДРЕНАЖА ” на вишокот течности во организмот.

✅Цена 1620 ден. (30 филтер кесички)

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: