Home

Perdormire
Култура

Детската претстава „Принцот Жаба“ вечерва и во Струмица!

Home

На ден 03.09.2018 година (в понеделник) во летниот амфитеатар во градскиот парк дечињата од Струмица ќе можат да уживаат во детската претстава „Принцот Жаба“ во изведба на актерите Мими Ристов, Сашо Ристовски и Роберт Ристов од театарот Крик. Влезот е бесплатен, а претставата започнува во 20 часот.