strumica denes logo

Cocktail & Sport Bar LEVEL UP на денот на отварањето на СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО во фудбал, официјално ќе ја отвори и летната сезона!

Автор:

Датум:

јуни 9, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 9, 2018

Категории:

Култура


Cocktail & Sport Bar LEVEL UP на 14ти Јуни на денот на отварањето на Светското Првенство во Фудбал официјално ќе ја отвори летната сезона.

Следуваат 30 дена исполнети со фудбалски магии заедно во комбинација со вкусни коктели, точено пиво, цедени сокови, смути и други освежителни пијалоци. Најдоброто место во градот за гледање спортски настани Cocktail & Sport Bar LEVEL UP!!