Perdormire
Култура

ЦЈЗ СТРУМИЦА – 072 235 543 E КОНТАКТ БРОЈОТ ЗА СТРУМИЧАНИ КОИ СЕ ВРАЌААТ ОД ЗЕМЈИТЕ СО ЕПИДЕМИЈА НА КОРОНА ВИРУСОТ!

Министерот за здравство Венко Филипче објави телефонски броеви на кои граѓаните треба да се јават доколку имаат симптоми на корона вирусот.

-Потсетуваме дека за контакт по пристигнување во територијата на Република Македонија и при сомнителни симптоми налик корона вирусот патниците да се пријават на броевите за контакт кои се поделени во региони!

072 235 543 е контакт бројот за струмичани кои се враќаат од земјите со епидемија на Корона вирусот!