Home

Perdormire
Култура

ЧЕТИРИ ДЕНА ЗАБАВА ОВАА НЕДЕЛА ВО „АВАТАР“, ЛИБЕРО БЕНД, ВЛАТКО ЛОЗАНОВСКИ, ПЕТАР ГРАШО И ДРАГАН ТЕМЕЛКОВСКИ ДОАЃААТ ВО СТРУМИЦА!

Home

Велигденскиот продолжен викенд е она што следи, а за истиот ви нудиме најдобрата 4-ри дневна музичка програма и тоа:

➡️ #четврток – #ЛибероБенд

➡️ #петок – македонскиот бисер #ВлаткоЛозановски

➡️ #сабота – особена чест ни е да ви го најавиме хрватскиот романтичар #ПетарГрашо

➡️ #недела – #ДраганТемелков ака #ЏониЛајв

Резервирајте уште сега, ќе биде многу гужва!

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Боби Николов – 071/332-712

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚