Perdormire
Култура

БРАВО ЗА „КОМУНАЛЕЦ“:Нови 8500 стандардизирани канти за комунален отпад!

Home

Од денес екипите на ЈПКД „Комуналец“ започнаа со распределба на канти за комунален отпад со зелена боја и тоа за жителите на населените места Баница, Водоча и Вељуса. Со доделувањето на кантите за смет се очекува дека ќе исчезнат дивите депонии посебно во овој дел од општината.