Балетското студио „Реверанс“ одржа Велигденска претстава во домот на културата во Струмица!

април 24, 2023

Балетското студио „Реверанс“ одржа Велигденска претстава во домот на културата во Струмица.

Талентираните балерини настапија во повеќе точки , во микс од современ и класичен балет, под кореографија на нивниот ментор Олгица Илиева.

Специјални гости на вечерта беа балетското студио Arabesque од Штип и учениците на ООМУ „Боро Џони” од Струмица!

ФОТО: Столе Ангелов

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: