Perdormire
Култура

„АВАТАРЦИ“ ВЕЛИГДЕНСКИОТ ВИКЕНД ГО ЗАПОЧНУВААТ ВО ЧЕТВРТОК: ЛИБЕРО БЕНД ЌЕ ГИ ЗАБАВУВААТ СТРУМИЧАНИ, А ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН!

Home

📌 🅰️ватарци, велигденскиот викенд го започнуваме од #четврток!

Први на стејџот ќе настапат се момците од #ЛибероБенд кои ги полнат клубовите каде и да настапуваат. Енергичнијата на сцена и одличниот избор на песни е тоа што прави народот да се “тепа” за маса на нивните настапи!

#Влез: #СЛОБОДЕН!