Home

Perdormire
Култура

АНКЕТА: ДАЛИ ВИ СЕ ДОПАЃА УСЛУГАТА ВО УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКИ И КАФУЛИЊА ВО МАКЕДОНИЈА?

Home

Македонија важи за една од државите во регионот во кои има најмногу ресторани и кафулиња и речиси во сите секојдневно има полно народ. Што мислите, дали услугата во нив е добра, што треба да се пофали, промени, искритикува? Вашите размислувања слободно дадете ги во коментар.