Home

Perdormire
Култура

АГОЛНА ГАРНИТУРА „МАРОКО“ – ПРОСТРАНА, УДОБНА И СО МОДЕРЕН ДИЗАЈН, ПОСЕТЕТЕ ГИ САЛОНИТЕ НА ЕФ-КМ ВО СТРУМИЦА!

Home

Аголна гарнитура Мароко е пространа,удобна и со модерен дизајн. За пријатни моменти и Ваш одмор.

Димензии 307х200х71см

Простор за спиење 235х140см

Со кутија за постелнина

ПУ пена за поголема удобност

Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.

Бесплатна испорака до Вашиот дом.

САЛОН 1 – НАСПРОТИ ПОЛИКЛИНИКА „ФИЛИП ВТОРИ“

САЛОН 2 – ПЛОШТАД „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВЕДНАШ ДО РАМСТОР!