АЦО МАНИНСКИ НОВ ДИРЕКТОР НА МУЗЕЈОТ ВО СТРУМИЦА!

септември 3, 2018

Назначени се директори на 22 национални установи во Република Македонија, информираат од Министерството за култура. Струмичанецот Ацо Манински е назначен за нов директор на НУ Завод за заштита на спомениците на културата и музеј – Струмица. Инаку, Манински доаѓа на местото на Василка Георгиева.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: