Home

Perdormire
Култура

ВО ПЕТОК CASHDAY ВО КАФЕ 19-ДА ГО ИСКОРИСТИМЕ ОСТАТОКОТ ОД ЛЕТОТО МАКСИМАЛНО СО ЗАБАВА!

Home

Петок 10|08 бидете дел од нешто поразлично #CASHDAY во Caffe19.
За журката да биде на највисоко ниво ќе се погрижат #TheMARSHALL, #TODOROFF и спектакуларниот #DJ JC.

Резервации и инфо:
078/364-255 Блаже
071/878-469 Димитар
077/915-601 Верица
078/596-130 Никола

Ознаки