strumica denes logo

НОВО ВО СТРУМИЦА: АВШАР Е НОВАТА ПРИРОДНО ГАЗИРАНА МИНЕРАЛНА ВОДА СО ОВОШНИ ВКУСОВИ ДОСТАПНА НИЗ РЕСТОРАНИТЕ И КАФУЛИЊАТА!

Автор:

Датум:

март 1, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 1, 2019

Категории:

Култура

АВШАР пристигна и во Струмица! Со огромно задоволство ве известуваме дека природно газираната минерална вода со овошни вкусови пристигна и во нашиот град. АВШАР во моментот е достапна скоро во сите кафулиња и ресторани!

Продажба и дистрибуција ТОП БРЕНД КФК Дооел Струмица!
тел.071 343 101
еmail:topbrend@yahoo.com