Perdormire
Култура

НЕКА ПОЧИВА ВО МИР: ПОЧИНА ПРОФЕСОРОТ ИЛИЈА КАРАМАНОВ, КОМЕМОРАТИВНА СЕДНИЦА ВО НЕГОВА ЧЕСТ ВО НЕДЕЛА ВО 10:15 ЧАСОТ ВО СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“

По повод прераната смрт на професорот Илија Караманов, СОУ „Јане Сандански“ ги информираше сите колеги, членови на семејството и пријатели дека комеморативната седница во негова чест ќе се одржи во недела, 11.08. 2019 година во 10.15 часот во салата за состаноци при СОУ „Јане Сандански“ – Струмица. Нека почива во мир..

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif