Perdormire
Култура

НАЈАВЕНО ГОЛЕМО ОТВАРАЊЕТО НА РИВЕРСОФТ ШТИП – НАЈГОЛЕМИОТ САЛОН ЗА ТЕХНИКА ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА, ГОЛЕМИ ПОПУСТИ ПО ПОВОД ОТВАРАЊЕТО!

Home

🎉 ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ на РИВЕРСОФТ ШТИП – НАЈГОЛЕМИОТ САЛОН за ТЕХНИКА во ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА 🎉

1-ви ЈУНИ – САБОТА 10 ЧАСОТ – ГОЛЕМИ НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ до 70% на ДЕНОТ на ОТВОРАЊЕТО

🎁🎁 ПОДАРОК ТЕЛЕФОН за ПРВИТЕ 100 СМЕТКИ над 6000 денари.

НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ на СИТЕ ПРОИЗВОДИ.

АКЦИЈАТА ВАЖИ и ЗА САЛОНИТЕ на РИВЕРСОФТ СТРУМИЦА.

🔹 Фен за 199 денари

🔹 32“ телевизор за 5.490 денари.

🔹 Фрижидер за 7.990 денари.

🔹 Правосмукалка за 1.690 денари

🔹 Смарт телефон за 2.990 денари.

🔹 Клима уред за 10.990 денари

И уште МНОГУ МНОГУ МНОГУ ПОПУСТИ и ИЗНЕНАДУВАЊА.

Салонот се наоѓа на ул. Сремски Фронт 30А лок. 13 (ТОП ИНВЕСТ) – ШТИП

Ве очекуваме.

www.riversoft.mk