Home

Perdormire
Култура

КАТЕГОРИЈА Е: „НЕУНИШТЛИВАТА ВЕЧНА ЉУБОВ“ НА „СТРУМА“ ГО ОСВОИ ПРВОТО МЕСТО НА СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ!

Home

Маската под реден број 28 „Неуништлива вечна љубов“ на Здружение „Струма“ со алегориско возило ја освоија првата награда во категоријата Е во висина од 500 евра во денарска противредност со освоени 90 бода. Честити!