(ФОТОГАЛЕРИЈА) ИМА САМО 16 ГОДИНИ, А НЕГОВИТЕ ДЕЛА СЕ МАЕСТРАЛНИ: ГОЦЕ МИЦЕВ ОД СТРУМИЦА Е МОМЧЕТО СО КОЕ ЌЕ СЕ ГОРДЕЕМЕ ВО ИДНИНА!

мај 14, 2019

Гоце Мицев е 16 годишен струмичанец кој своите раце прави чуда! Мицев со цртање се занимава уште од многу мал, но посериозно на оваа работа гледа повеќе од 2 години. Црта претежно креации за модели, портрети. Цртежите ги изработува повеќе со сенка (молив), а со боја ги изработува само креациите. Во моментот учи во СОУ „Никола Карев“ 2 година на струка „Техничар за дизајн и облека“. Во продолжение погледнете ги фотографиите:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: