(ФОТОГАЛЕРИЈА): УРЕДЕТЕ ГО ВАШИОТ ДОМ СО НАЈДОБРИОТ И НАЈКВАЛИТЕТНИОТ МЕБЕЛ НА „КОНЕВИ МЕБЕЛ“

февруари 8, 2019

 

Доколку сакате вашиот дом да го уредите со квалитетен мебел а притоа да заштедите, тогаш упатете се во „Коневи Мебел“. Десетгодишното работно искуство доволно зборува за тоа каков мебел би можеле тие да произведуваат. Висок квалитет и прекрасен пристап на самите вработени кон муштериите! „Коневи Мебел“ знаат што сакат нивните потрошувачи, затоа тие се погрижуваат да го изработат она што дури вие го сакате.

„Работата со мебел е наше хоби, а квалитетот наше мото. Дојдете, посетете не и уверете се во квалитетната изработка на мебел. Изберете си топло и удобно парче мебел за вашиот дом! Квалитетот е наше мото, а ваш избор“ – изјавија тие за нашиот портал.

ФЕЈСБУК СТРАНИЦА НА КОНЕВИ МЕБЕЛ: https://www.facebook.com/mebelkonevi/

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 252 058

 

           

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: