Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ДЕНЕС КАЛЕНДАРСКИ ЗАПОЧНА ЗИМАТА НО И НОВОГОДИШНАТА МАГИЈА ВО ДВОРОТ НА 11 СЕПТЕМВРИ!

Home

 

Денес и oфицијално започна зимата. Но, во дворот на Мебел 11 Септември новогодишната зимска магија започна пред една недела. Невозможно е да не поминете по стариот пат кој води за Василево а не ја забележите волшебната бајка која вработените на Мебел 11-ти Септември со големо внимание го запазиле секој детал за да дворот биде комплетно украсен и плени со својата новогодишна убавина. Инаку, Мебел 11 Септември наскоро започнува и со големите попусти напрофесионално изработен мебел – гарнитури, клуб масички, каучи, плакари, комоди, детски соби, сплани, трпезариски маси и столови, кујни изработени од високо квалитетен материјал која во наредните денови ќе имате можност преку нашиот портал да ги погледнете и фотографиите. Тимот на Мебел 11 Септември од се срце ви ги честита новогодишните и божиќните празници. Во продолжените погледнете ја фотогалерија од новогодишната магија: