strumica denes logo

29 ГОДИНИ ИСКУСТВО, 10 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ – СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ОПТИКА СФЕРА!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 20, 2018

Категории:

Култура

Познатата струмичка Оптика Сфера денес слави 29 години искуство и 10 години од своето постоење. Безброј насмевки, илјадници задоволни клиенти и многу успеси! Оптика Сфера им се заблагодарува сите на довербата и им порачува на своите клиенти дека заедно со нив продолжуваат понатаму да освојуваат нови врвови. Среќен роденден!!!