Какво време нѐ очекува за новогодишниот викенд?

декември 28, 2023

Прогноза за 29.12.2023

Минимална температура: -4°C до 4°C
Максимална температура: 8°C до 17°C

Сончево со мала до умерена облачност. По котлините ќе има појава на магла и пониска дневната температура.

Прогноза за 30.12.2023

Минимална температура: -4°C до 3°C
Максимална температура: 6°C до 14°C

Сончево со мала до умерена облачност. По котлините ќе има појава на магла и пониска дневната температура.

Прогноза за 31.12.2023

Минимална температура: -2°C до 4°C
Максимална температура: 7°C до 15°C

Променливо облачно, по котлините ќе има појава на магла и пониска дневната температура.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: