НУЦК „АНТОН ПАНОВ“ – СТРУМИЦА СИТЕ СРЕДСТВА ОД ПРОДАДЕНИТЕ БИЛЕТИ ВО МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ, ЌЕ ГИ ДОНИРААТ ЗА ПОМОШ ЗА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА!

февруари 8, 2023

Како општествено одговорна институција НУЦК „Антон Панов“-Струмица, Ве известува дека средствата од продадените билети за месец Февруари ќе бидат донирани за помош на настраданото население погодено од катастрофалниот земјотрес во Турција и Сирија.

Да бидеме хумани и да подадеме рака таму каде што е најпотребно.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: