Perdormire
Култура

„ВАМЕТАЛ“ – ЕДИНСТВЕНА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЦА КОЈА РАСПОЛАГА СО СЕНДВИЧ ПАНЕЛИ НА СКЛАД И НАЈГОЛЕМ АСОРТИМАН НА МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ НА СКЛАД!

Струмичката компанијата ВАМЕТАЛ-ДООЕЛ Ви нуди широка палета на производи и услуги во делот на продажба на секаков вид кровни и фасадни панели од склад, метални профили, како и изведба на метални конструкции и секаков вид на лимарска галантерија! Во продолжение погледнете ги фотографиите:

 

 

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif