Perdormire
Култура

ОГЛАС: НАСКОРО НОВ КАФЕ БАР „КАРТЕЛ“ ВО СТРУМИЦА НАСПРОТИ „ТИНЕКС“- СЕ БАРААТ ШАНКЕРИ/КИ И КЕЛНЕРИ/КИ ЗА РАБОТА, УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Наскоро во Струмица наспроти „Тинекс“ на самиот Булевар ќе се отвори нов кафе бар насловен „Картел“. Се бараат шанкери/ки и келнери/ки за работа. Условите се одлични! Сите оние кои се заинтересирани може да се пријават на 078 556 666