bandr
Култура

НА ИСТА СЦЕНА СО НАЈГОЛЕМИТЕ: СТРУМИЧАНЕЦОТ ИВАН КУКИЌ СВИРЕШЕ СО ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ А ГО СЛУШАШЕ СТИНГ!

На концертот на феноменалната музичка рок ѕвезда на Стинг во Скопје, нашиот талентиран струмичанец Иван кукиќ на иста сцена засвири заедно со Влатко Стефановски. Реакциите на публиката како и на Стинг беа инпресионирачки!Настапот на Иван и Влатко траел околу еден час, инаку Иван е син на познатите Ленче и Горан Кукиќ!