ЛИДЕР: ТРИ МАСКИРАНИ ЛИЦА СО МЕТАЛНИ БОКСИРАЧИ ГО НАПАДНАЛЕ СТРУМИЧАНЕЦОТ МИТКО ЃОРГИЕВ!

декември 18, 2018

Вчера околу 17 часот и 15 минути на улицата пред неговиот дом бил претепан струмичанецот Митко Ѓорѓиев.

Веднаш по настанот, Митко се јави во редакцијата на Лидер за да ги информира за случајот, додека оди кон струмичката болница.

-Целиот сум во крв, во моментов одам кон болница. Се враќав кон дома и на улицата во темницата ме нападнаа три маскирани лица со метални боксирачи, целиот сум искршен. – изјавил Ѓорѓиев во краткиот телефонски разговор со „ЛИДЕР“.

Митко Ѓорѓиев го испратил и лекарското уверение по претепувањето. На уверението пишува дека тој се здобил со удари во пределот на главата и долниот дел од устата, притоа му е пукната вилицата и му имаат искршено два заба.

Целосната вест може да ја погледнете на следниот —— ЛИНК 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: