ГРАДСКА КАФАНА „МЕРАК“ ВРАБОТУВА ШАНКЕРИ/КИ И КЕЛНЕРИ/КИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 253 310!

септември 6, 2021

ГРАДСКА КАФЕАНА „МЕРАК“ ВРАБОТУВА:

– КЕЛНЕРИ/КИ
– ШАНКЕРИ/КИ

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 253 310!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: