Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) „OLD SCHOOL COFFEE“ ВО НОВО РУВО И НОВ АМБИЕНТ КОЈ НУДИ ВИСТИНСКО УЖИВАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ!

Home

Тимот на „ОLD SCHOOL COFFEE“ се потруди струмичани да уживаат во ново руво и нов амбиент кој нуди вистинско уживање исполнето со добра музика и ладен пијалок. “OLD SCHOOL coffe“ ќе понуди свежа перспектива на класичниот Coffee shop во соседството, враќајќи се на едноставноста на едно минато време и и што е најважно вкусна голтка кафе на делот од градот оддалечен од главниот градски метеж.Таа приказна ќе ги носи патроните назад кон средината на дваесеттиот век – ера дефинирана со чувство на добар, оптимистички менталитет кој влијаеше на популарната култура и кафе. Да научат новите генерации, а да се потсетат постарите, сето тоа инспирирано од мирисот и вкусот на квалитетното кафе. Во продолжение погледнете ја целосната фотогалерија: