Home

Perdormire
Хроника

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦA: ЕВРОПО ДОАЃАМЕ, ЧЕКАЈ НЕ’

Home

Отворена канализациска шахта во Струмица а во неа канта како предупредување за возачите. Епа Европо доаѓаме, чекај не’.