strumica denes logo

(ВИДЕО) СЕ ЈАВУВАМЕ СЕКОЈА НОЌ ВО ПОЛИЦИЈА НО НЕМА НИКАКВА РЕАКЦИЈА: ГРАЃАНИТЕ НА УЛИЦАТА „РИСТО ЌУРЧИЕВ“ ИЗРЕВОЛТИРАНИ ПОРАДИ ГЛАСНАТА МУЗИКА!

Автор:

Датум:

јули 16, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јули 16, 2018

Категории:

Хроника

Граѓаните кои живеат на улицата „Ристо Ќурчиев“ секоја ноќ се соочуваат со истиот проблем, односно со гласната музика до зори…

„Ние сме граѓани кои живеат во Струмица на улицата „Ристо Ќурчиев“ и секоја ноќ се соочуваме со истиот проблем-музика и песни до зори…Се јавуваме секоја ноќ во полиција но нема никаква реакција. Затоа го испративме видеото до вашата редакција за да се објави, не се гледа но се слуша со што секоја ноќ се соочуваме“ – вели еден од станарите на оваа улица.