УТРЕ ЌЕ СЕ ЗГОЛЕМИ ПОТРАГАТА ПО МАРИЈА: СЕ ВКЛУЧУВААТ ГРАЃАНИТЕ И ЛОВЏИИТЕ ВО ПОТЕРАТА!

јануари 24, 2020

Се апелира до сите ловци дека утре на ден 25.01.2020 (сабота) во соработка со МВР-СТРУМИЦА се организира потера по Марија Брзакова. Сите кои сакаат да учествуваат во потерата да дојдат пред општина Босилово во 08:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ