Home

Perdormire
Хроника

ТЕШКА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА: МОМЧЕ ОД СТРУМИЦА СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ!

Home

На излезот од Куклиш вечерва се случи тешка сообраќана несреќа помеѓу автомобил и мотор. Во сообраќајната несреќа тешко повредено е момче. Полицијата веднаш пристигнала на местото на несреќата и извршила увид на истата. Со повеќе информации во текот на утрешниот ден.