СВР СТРУМИЦА: КАЗНЕТИ 10 ПЕШАЦИ КОИ НАПРАВИЛЕ ПРЕКРШОЦИ!

август 15, 2019

– На 13.08.2019 во времето од 08:00 до 13:00 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола со цел откривање на прекршоци сторени од страна на пешаци. Во акцијата се констатирани 10 прекршока и истите се соодветно санкционирани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: