Home

Perdormire
Хроника

СТРУМИЧКИТЕ РЕСТОРАНИ ГИ ОТКАЖУВААТ НАСТАНИТЕ ЗА ВЕЧЕРВА И УТРЕ!

Home

Скоро секој ресторан и локал во Струмица ги откажува настаните за вечерва и утре поради загинатите 15 лица во сообраќајната несреќа која се случи вчера. Денес и утре Владата на Република Македонија прогласи дводневна жалост.