strumica denes logo

СТРУМИЧАНИ ВИКЕНДОТ ВОЗЕЛЕ НАВИСТИНА БРЗО: СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА КАЗНИЛА 32 ВОЗАЧИ!

Автор:

Датум:

април 15, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

април 15, 2019

Категории:

Хроника

На 12.04.2019 година во периодот од 11:00 до 17:00 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола на брзината на управување на возилата од страна на возачите. Во акцијата се констатирани триесет и два прекршоци, за кои се издадени триесет и два мандатни платни налози.

ФОТО: ИНТЕРНЕТ