СТРУМИЧАНЕЦ ИЗМАМИЛ РАБОТНИЦИ ОД СТРУМИЦА ЗА ВО ШВАЈЦАРИЈА ВЕТУВАЈЌИ ИМ УБАВИ УСЛОВИ!

август 4, 2018

Во порака ни пристигна информација од наша струмичанка која се пожали дела друго лице од Струмица измамил многу луѓе ветувајќи им работа во Швајцарија со многу убави услави со македонски пасош. Но, штом тие пристигнуваат во Швајцарија ги пречекувал Албанец кој им велел дека нема платено никој ниту стан, ниту имаат обезбедено работа, ниту пат. Засега немаме информации дали случајот  е пријавен во полиција но нашата читателка апелира на внимателност.

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: