Perdormire
Хроника

СТРУМИЦА ВО ТАГА: Загина 24 годишен струмичанец во сообраќајна несреќа!

Струмица во тага откако ја прими веста за младидот В.М (24) кој почина во сообраќајна несреќа вчера во Словенија. Младото момче потекнува од Моноспитово,струмичко. Како што не информираа негови блиски пријатели и роднини, В.М бил работливо,вредно и тивко момче кое секогаш најпрвин помагал на останатите околу него. Нека почива во мир, сочувство до неговите најблиски…

Фото: Интернет