Home

Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ВО СТРУМИЦА!

Home

Пред еден час се случи сообраќајна несреќа во близина на раскрсницата кај „Елизабет“. Фотографијата од терен е застрашувачка, во моментот полицијата работи на расчистување на случајот. Засега немаме официјални информации дали има повредени. Со повеќе детали во текот на утрешниот ден!