Home

Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА, СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ПОВТОРНО ИНТЕРВЕНИРАА!

Home

Денес (понеделник) 20.01.2020 година во 05.05 часот во с.Сарај, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 3 пожарникари интервенираше на отстранување на дрвен електричен столб кој беше скршен во сообраќајна несреќа предизвикана од патничко моторно возило.