Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА: Патот Струмица – Ново Село затворен за сообраќај!

Home

Поради случена сообраќајна несреќа, вечерва патот Струмица – ГП Ново Село е затворен за сообраќај.

– Од 20:15 часот магистралниот пат Струмица – ГП Ново Село поточно помеѓу село Самоилово и село Ново Село е затворен за сообраќај поради случена сообраќајна незгода – информираат АМСМ.